De Gidsen 2e Kempen van Herentals gaan met 19 leden volgend jaar op Jamboree 2015. Jamboree is een internationaal scoutskamp, waar landen van over de hele wereld aan meedoen. Het is een ongelofelijke ervaring om als jonge scout mee te maken! 
 
De Jamboree van 2015 is in Japan, en kost 3500 euro. Daarom dat onze gidskes verschillende activiteiten zullen organiseren om geld in te zamelen. Zo komt er binnenkort een fuif en een eetdag. Maar de eerste activiteit is komende zondag, op 25 mei. We laten de verkiezingen achter ons en zullen koffie en fruitsap verkopen op de zondagse markt (aan de kant van het Administratief Centrum) in Herentals. Met een zelf gesjorde kraam, met een grote spandoek en volledig in scoutsuniform, zullen we hopelijk wat winst maken. 
 
Uniek is dat we met 19 leden gaan. Omdat de prijs vrij hoog is, had ik nooit gedacht zoveel leden bij elkaar te krijgen. Dat ze met 19 zijn, maakt dat we de grootste scouts zijn uit de regio, en de enige van Herentals, die mee op Jamboree gaat!
 
Meer info over Jamboree kan je vinden op deze website: http://www.jamboree2015.be
De website van Gidsen 2de Kempen is http://gidsen2dekempen.webs.com